top of page
Songbirds 078 - On.Cello | Tones&Tunes
Songbirds 078 - On.Cello | Tones&Tunes

za 21 nov

|

Opnieuw en Co

Songbirds 078 - On.Cello | Tones&Tunes

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de muziek, kunst- en designwereld.

Registration is Closed
See other events

Horario y ubicación

21 nov 2020, 14:00

Opnieuw en Co, Merwedestraat 52, 3313 CS Dordrecht, Países Bajos

Acerca del evento

"Cello Tones&Tunes" is de laatste solo project van Iván die combineert melodieën en klanken die verbeelden de muziek uit zijn achtergrond. Een fusie van volksmuziek, rock en jazz. Met eigen composities en bewerkingen die laten zijn veelzijdige instrument op ontelbare manieren schitteren.

Opnieuw & Co hanteert de voorgeschreven regels voor winkels. Medewerkers dragen een mondkapje. Bezoekers mogen dit vrijwillig doen. Uiteraard geldt de 1,5 meter regel hier ook. Reserveren hoeft niet.

Songbirds 078 is een project van Stichting Vreemde Vogels en wil bijdragen aan de toegankelijkheid en diversiteit van Dordrecht als cultuurstad door nieuwe unieke plekken op de kaart te zetten. Dit wordt o.a. gedaan met instore optredens van Dordtse singer-songwriters en bands en exposities van lokale kunstenaars. De organisatie doet momenteel hetzelfde in o.a. Den Haag, Rotterdam en Leiden.

Compartir este evento

bottom of page