top of page
De wereld van: John Williams en Hans Zimmer
De wereld van: John Williams en Hans Zimmer

wo 06 apr

|

Batavierhuis

De wereld van: John Williams en Hans Zimmer

Een selectie van enkele van de meest memorabele filmsoundtracks in een intieme setting voor een strijkkwartet. Gladiator, Interstellar, Harry Potter, Star Wars, Jurassic Park... en nog veel meer.

Registration is Closed
See other events

Horario y ubicación

06 apr 2022, 19:30

Batavierhuis, Pieter de Hoochweg 108, 3024 BH Rotterdam, Países Bajos

Acerca del evento

Filmmuziek is een muziekgenre op zich. Een goede soundtrack heeft de ongelooflijke kracht om een goede film op te vrolijken, waardoor we ons verbinden met de juiste sfeer en het verhaal ervan. Het blijft voor een langere periode in ons geheugen, en het helpt uiteindelijk een film geliefd en herinnerd te worden door generaties heen.

Agathe String Quartet eert de muziekwereld van componisten John Williams en Hans Zimmer, met een fijne selectie van hun meest geprezen soundtracks, gearrangeerd voor een intieme setting met strijkers. Verwacht enkele van de meest bekroonde nummers zoals Gladiator, Interstellar, Harry Potter of Star Wars.

Agathe Ensemble is een strijkerscollectief met als doel kamermuziek in allerlei vormen aan te bieden, van duo's tot grotere bezettingen. Zo verkennen en brengen ze de spannende wereld van kamermuziek tot leven. Agathe String Quartet bestaat uit Aleksandra Kwiatkowska, Ella van der Mespel (violen), Almudena González (altviool) en Iván Nogueira (cello).

Compartir este evento

bottom of page